One Switch

Wat doen we voor onze deelnemers?

Door de gestegen werkdruk en het toegenomen aantal prioriteiten binnen de levens van medewerkers, is het aantal burn-outs de afgelopen jaren drastisch toegenomen. Menig bedrijf kampt met een fikse kostenpost door ziekteverzuim onder werknemers. Voorkomen is beter dan genezen, en daar zetten wij ons voor in. Sport kan worden ingezet als een belangrijk hulpmiddel om een burn-out deels te voorkomen en ook om weer sneller op de been te zijn. Wij coachen medewerkers in het aannemen van een gebalanceerde leefstijl met een goede arbeidsrustverhouding. Dit zorgt ervoor dat uw medewerkers met meer enthousiasme en energie naar hun werk gaan, waardoor de werksfeer verbetert en hun productiviteit zal stijgen. Uiteindelijk wordt iedereen hier dus beter van!

 

Wij bieden zowel langdurige coachingstrajecten, als eenmalige trainingen aan. Een organisatie kan willen werken aan weerbaarheid en omgaan met werkstress tijdens een leuke teambuilding activiteit, waarbij mensen actief aan de slag gaan. Anderzijds kan ook behoefte zijn aan een langer durend traject, waarmee resultaten beter gewaarborgd worden. Denk hierbij aan wekelijkse sportmomenten in combinatie met (online) voedingsadvies, of een trainingstraject afgestemd op een bepaalde fysieke uitdaging, zoals een sponsorloop of Obstacle Run (al dan niet gekoppeld aan een goed doel). De mogelijkheden zijn eindeloos en One Switch staat voor breed denken. Vraag gerust vrijblijvend om meer informatie!

     

Garry Abbas

Mijn naam is Garry Abbas. Ik heb al heel wat ervaring opgebouwd binnen sport en fitness. Ik heb een carrière van 9 jaar als profvoetballer bij Vitesse Arnhem en later bij Agovv Apeldoorn. In die tijd heb ik een hoop ervaring opgedaan op gebied van training, voeding en het implementeren van een uitgebalanceerde arbeidsrustverhouding. Voeding speelt een essentiële rol voor een optimaal fysiek resultaat. Samen met training en rust vormen deze de drie pijlers die in balans moeten zijn om tot de gewenste prestaties te komen. Dit fascineerde me, dus heb ik gekozen om na mijn voetbalcarrière mij te gaan richten op fitness, in het bijzonder Personal Training. Ik heb de daarvoor benodigde opleidingen gevolgd en behaald, om mijn klanten zo professioneel mogelijk te kunnen begeleiden. Ik heb een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doelstelling en vindt het daarbij belangrijk dat zij ook plezier hebben in bewegen en zichzelf ontwikkelen op meerdere vlakken. Dit werk doe ik nu al 7 jaar met veel plezier. Tijd voor extra uitdaging! Daarom zijn we gestart met One Switch, om ook online en binnen bedrijven een verschil te kunnen maken. Mijn doel is zoveel mogelijk mensen een fit en zeker gevoel te geven. Ik sta tot uw dienst!

Janneke den Otter

Ik ben Janneke den Otter. Mijn opleidingen en persoonlijke ervaringen hebben ervoor gezorgd dat ik zowel op fysiek als mentaal vlak de nodige kennis en kunde heb opgedaan om mensen op professioneel niveau verder te helpen. Ik heb mijn Bachelor Pedagogische Wetenschappen behaald. Hierna heb ik ervoor gekozen om mijn opgedane kennis op een positieve en afwijkende manier in te zetten, namelijk door mensen fysiek te gaan trainen! Mijn visie is dat een groot deel van de psychische klachten kan worden verminderd of zelfs verholpen door fysiek in actie te komen. Dit is wetenschappelijk bewezen voor meerdere ‘stoornissen’, waaronder angst- en stemmingsstoornissen. Door te gaan sporten en daarnaast ook een gezondere leefstijl aan te nemen, kunnen aanzienlijke verschillen worden gemaakt. Met mijn meest recente opleiding tot BGN geregistreerd Gewichtsconsulent heb ik mijzelf nog meer verbreed en kunnen wij als One Switch (particuliere tak One Switch Foodwatchers) ook op gebied van voeding professioneel advies geven. Ik wil mij graag inzetten  voor mens en maatschappij en mijn kennis en kunde breed inzetten, vandaar One Switch! Door het implementeren van een coaching/gezondheidsbeleid willen wij het percentage burn outs en ziekteverzuim drastisch doen afnemen. Wij geloven erin en zijn klaar om de uitdaging aan te gaan!