One Switch

Wat doen we voor onze deelnemers?

Voor organisaties

One Switch helpt bij het stimuleren van beweging op de werkvloer,  maar ook daarbuiten. Tijdens de trainingen zorgen wij voor bewustzijn bij de sporters, we leggen uit wat we doen en waarom, zodat zij ook buiten onze trainingen om verantwoord aan de slag kunnen met hun vitaliteit. Trainingen kunnen worden afgestemd op elke doelstelling, wij zorgen dat iedereen wordt uitgedaagd en verbeterd! Indien gewenst bieden wij ook persoonlijk (online) voedingsadvies om nog meer resultaat uit de trainingen te halen. 

Wij bieden zowel langdurige coachingstrajecten, als eenmalige trainingen aan. Een organisatie kan willen werken aan weerbaarheid en omgaan met werkstress tijdens een leuke teambuilding activiteit, waarbij mensen actief aan de slag gaan. Anderzijds kan ook behoefte zijn aan een langer durend traject, waarmee resultaten beter gewaarborgd worden. Denk hierbij aan wekelijkse sportmomenten in combinatie met (online) voedingsadvies, of een trainingstraject afgestemd op een bepaalde fysieke uitdaging, zoals een sponsorloop of Obstacle Run (al dan niet gekoppeld aan een goed doel). De mogelijkheden zijn eindeloos en One Switch staat voor breed denken. Vraag gerust vrijblijvend om meer informatie!

In het kort:

 • (Regelmatige) sportmomenten, al dan niet op locatie, afgestemd op de doelgroep
 • Voedingsadvies op maat
 • Advies omtrent timemanagement en arbeidsrustverhouding 
 • Advies omtrent het actiever maken van de bedrijfscultuur
 • In groepsverband ("One for All") of individueel ("One on One")

 

Voor particulieren

Ook voor particulieren bieden wij trainingen op maat. Bent u op zoek naar een motivator die u bij de hand neemt bij het aannemen van een verantwoorde leefstijl? Of heeft u behoefte aan een stok achter de deur omdat u anders zelf de tijd niet voor uzelf inpland? Dan is Personal Training iets voor u. Wij helpen u bij het op orde krijgen van uw eet- en beweegpatroon en zorgen dat u alles uit de trainingen haalt. Plezier en resultaat zijn daarbij een belangrijke factoren, want als u de trainingen niet leuk vindt, en/of geen resultaten ziet (zowel fysiek als mentaal), houdt deze aangepaste leefstijl geen stand. Daar ligt onze expertise! Onder referenties leest u meer over de ervaringen met onze Personal Training.

Ook voor groepen bieden wij trainingen aan. Wilt u samen met een aantal mensen een sportclubje opstarten, maar wel onder begeleiding van een professionele trainer? Neem dan contact met ons op! Wij verzorgen trainingen op een door u gekozen locatie, of binnen de sportschool in Rhenen. Ook voedingsadvies is mogelijk!

In het kort:

 • Trainen met een professionele Personal Trainer
 • Afgestemd op uw doelstellingen en verbeterpunten (ook sportspecifiek)
 • Voedingsadvies op maat
 • Op locatie of binnen de sportschool in Rhenen
 • In groepsverband ("One for All") of individueel ("One on One")
 • 30 minuten of een uur durende trainingen

 

Voor Dressuurstallen

"Ruiterfit met One Switch" is een nieuw initiatief van One Switch. Wij begeleiden al enige tijd een aantal amazones en ruiters in het verbeteren van hun algehele en sportspecifieke vaardigheden, zodat hun ruiterfitheid en daarmee hun rijprestaties verbeteren. Daarnaast zijn wij ook op een aantal Dressuurstallen (waaronder Dressuurstal van Baalen en Driessen Dressage Horses) actief. Trainingen worden afgestemd op de rijsport en wij bekijken per individuele ruiter/amazone waar de verbeterpunten liggen. Dit doen we aan de hand van een houdingsanalyse en oriënterende training. Daarnaast besteden we aandacht aan vaardigheden als kracht, balans, lenigheid en natuurlijk uithoudingsvermogen. 

Deze trainingen kunnen zowel individueel als in groepsverband worden aangeboden. I

In het kort:

 • Sportspecifieke trainingen, al dan niet op locatie
 • Voedingsadvies als aanvulling mogelijk
 • In groepsverband ("One for All") of individueel ("One on One")
 • Verbetering van algehele fysieke en mentale fitheid
 • Verbetering van teamspirit en algehele fitheid van uw team (i.g.v. "One for All")

 

Interesse van een van bovengenoemde opties? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

 

 

     

Garry Abbas

Hallo allemaal!

Ik ben 31 jaar jong en ik ben gecertificeerd Personal Trainer met een berg ervaring in de sportwereld. Als topsport voetballer (Vitesse Arnhem en AGOVV Apeldoorn) heb ik ook veel uren gemaakt in de fitness. Dit heeft mij fysiek en mentaal heel sterk gemaakt, maar ook als sporter en als mens. 

Na mijn topsportcarièrre wilde ik daarom Personal Trainer en Groepstrainer worden voor individuen, clubs en bedrijven/organisaties. Nu tien jaar verder heb ik mijzelf professioneel ontwikkeld op bovenbenoemde doelgroepen. Met samenwerkingen en opdrachten voor o.a. Golfdoc Hofmans (golf recreanten en prof), AMHC Apeldoorn (Hockey), Dressuurstal van Baalen en Driessen Dressage etc. staan professionaliteit, plezier en doelen behalen bij mij erg hoog in het vaandel. Ik kijk uit naar een eerste training met u! 

Met sportieve groet,

Garry Abbas

Janneke den Otter

Ik ben 23 jaar. Mijn opleidingen (Pedagogische Wetenschappen, Personal Training, Gewichtsconsulent) en persoonlijke ervaringen hebben ervoor gezorgd dat ik zowel op fysiek als mentaal vlak de nodige kennis en kunde heb opgedaan om mensen op professioneel niveau verder te helpen. Ik ben gecertificeerd Personal Trainer en BGN geregistreerd Gewichtsconsulent (gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering). Mijn visie is dat een groot deel van de psychische klachten kan worden verminderd of zelfs verholpen door fysiek in actie te komen. Dit is wetenschappelijk bewezen voor meerdere ‘stoornissen’, waaronder angst- en stemmingsstoornissen. Door te gaan sporten en daarnaast ook een gezondere leefstijl aan te nemen, kunnen aanzienlijke verschillen worden gemaakt. Wij helpen mensen de knop om te zetten, zodat zij zich lekker in hun vel voelen en weer optimaal kunnen functioneren, One Switch naar een vitaal gevoel!