Spotlight

Laat je motiveren, bekijk onze spotlight pagina

Wij geloven in een veelzijdige benadering. We willen u dan ook regelmatig voorzien van informatie op meerdere gebieden, zoals arbeidsrustverhouding, voeding en bewegen. Met simpele tips, toegankelijke recepten en adviezen om werk en privé te combineren, bieden wij u tools om met makkelijke en kleine veranderingen te werken aan uw gevoel van vitaliteit. Heeft u opmerkingen of vragen over wat wij hier plaatsen of wilt u graag een keer een artikel zien over een bepaald onderwerp, neem dan contact met ons op!

Ruiterfit met de One Switch App!!

Wij introduceren nu ons nieuwe online coaching middel om optimale resultaten te behalen op gebied van ruiterfitheid: de One Switch App!!

Case Dressuurstal Van Baalen

Gedurende een aantal maanden is One Switch actief binnen Dressuurstal Van Baalen. Dit doen wij met veel plezier! Zowel talenten als werknemers laten zich wekelijks van hun beste kant zien. 

Factsheet ’slaap’

De drie pijlers voeding, beweging en rust vormen de basis voor mentaal en fysiek welzijn. Over voeding en beweging is bij veel mensen al het een en ander bekend. Daarom delen wij nu een aantal weetjes met jullie omtrent slaap en het belang van een goede nachtrust.

Zitten het nieuwe roken?

Zitten wordt momenteel "het nieuwe roken" genoemd en wordt daarmee bestempeld als een schadelijke gewoonte. wij zetten de gevolgen van zitten op de korte en lange termijn voor je op een rij.

Case Entrea Onderwijs Nijmegen

19 april j.l. is One Switch in actie geweest binnen Entrea Nijmegen. Hier verzorgden we een weerbaarheidstraining gebaseerd op vertrouwen hebben in jezelf en je collega’s, het aangeven van grenzen en het vinden van balans tussen ontspannen en doorzetten. 

Nieuw! One Switch Foodwatchers

Wij werken continu aan het verbeteren van onze diensten en hebben onze expertise omtrent voedingsadvies geüpdatet. One Switch is namelijk uitgebreid met een nieuwe tak gespecialiseerd in voeding: One Switch Foodwatchers.

Lage rugklachten; wat nu?

Lage rugpijn is een veel voorkomend probleem bij volwassenen. Waar komen deze vandaan vanuit fysiek oogpunt, waardoor ontstaan ze en wat kun je eraan doen?

Case Rio de Janeiro

Afgelopen week is Garry naar Rio de Janeiro afgereisd om zijn beste vriend Erick Nunes te bezoeken. Daar kreeg hij de vraag of hij training wilde geven op de plaatselijke voetbalschool in één van de wijken in Rio. Voor Garry een hele eer en fantastische ervaring!

Sport als hulpmiddel bij burn-out preventie

Iedereen weet het tegenwoordig wel, bewegen is goed voor een mens! Niet alleen talloze onderzoeken tonen dit aan, maar ook de ervaringen van mensen laten hen inzien dat hun gevoel van vitaliteit stijgt wanneer ze regelmatig bewegen.

Drink je buik gezond!

One Switch biedt vanaf nu ook vijfdaagse sapkuren aan om onze deelnemers de mogelijkheid te bieden om hun lichaam en geest te resetten voordat ze starten met hun vernieuwde, verantwoorde leefstijl. Nieuwsgierig naar wat een sapkuur voor je kan doen? 

Drie gezonde ontbijtjes

Goed ontbijten is belangrijk, maar kan ook nog eens heel lekker zijn! Daarnaast voorkomt dit hongergevoel en snackdrang later op de dag. Wij geven je drie ideeën. 

Meten is weten!

Meten is belangrijk, want het houdt je scherp, maar vergeet niet dat wanneer je eenmaal een gezond gewicht bereikt hebt, het gevoel van vitaliteit en de gezondheid van jouw lichaam voorop staan.