Nieuw! One Switch Foodwatchers

One Switch verbetert haar expertises

Wij werken continu aan het verbeteren van onze diensten en hebben onze expertise omtrent voedingsadvies geüpdatet. One Switch is namelijk uitgebreid met een nieuwe tak gespecialiseerd in voeding: One Switch Foodwatchers.

Ons team bestaat nu uit twee gecertificeerde Personal Trainers en Janneke heeft zich bijgeschoold tot BGN geregistreerd Gewichtsconsulent, zodat wij u nog professioneler van diens kunnen zijn op gebied van voeding.

Een fijne bijkomstigheid is dat een BGN geregistreerd Gewichtsconsulent ook vergoed kan worden vanuit de aanvullende verzekering. Vanaf 2019 gaat leefstijlcoaching (waaronder voedingsadvies) ook worden vergoed vanuit het basispakket, wat onze diensten nog toegankelijker maakt. Benieuwd of uw zorgverzekering voedingsadvies van een Gewichtsconsulent vergoed? Zoek het op via de officiele website van de BGN.

Nieuwsgierig naar wat een Gewichtsconsulent precies doet en wat de werkwijze is van One Switch Foodwatchers? Neem een kijkje op www.oneswitchfoodwatchers.nl. U kunt altijd telefonische contact opnemen (ook via Whatsapp) voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking, zodat we samen kunnen bekijken of en hoe wij u kunnen helpen.

Sport als hulpmiddel bij burn-out preventie

Iedereen weet het tegenwoordig wel, bewegen is goed voor een mens! Niet alleen talloze onderzoeken tonen dit aan, maar ook de ervaringen van mensen laten hen inzien dat hun gevoel van vitaliteit stijgt wanneer ze regelmatig bewegen.

Traject Samen VITAAL!

In samenwerking met de KNHS, Pavo Paardenvoer en de Provincie Gelderland gaan wij van One Switch gedurende 5 maanden 25 combinaties begeleiden bij het verbeteren van hun ruitervitaliteit. Zowel paard als ruiter krijgen optimale begeleiding. 

Ruitervitaal Test

Fitnesstest voor ruitersportspecifieke vaardigheden door de Personal Trainers van One Switch 

Zitten het nieuwe roken?

Zitten wordt momenteel "het nieuwe roken" genoemd en wordt daarmee bestempeld als een schadelijke gewoonte. wij zetten de gevolgen van zitten op de korte en lange termijn voor je op een rij.