One Switch locatie Trisport Rhenen

Ruitervitaal Locatie Midden-Nederland

One Switch heeft haar eigen locatie in Rhenen. Wij verzorgen (sportspecifieke) Personal Training en Groepstrainingen binnen de sportschool Trisport Rhenen.

 

Trisport Rhenen is een gezellige sportschool die over alle middelen beschikt die wij nodig hebben voor het verzorgen van een professionele en specialististische training. De sportschool wordt net als ons bedrijf geleid door twee ambitieuze mensen, Peter en Lenneke Feukkink. Ook zij willen zichzelf en hun bedrijf constant verbeteren, dus zal de sportschool in het voorjaar ook nog eens een grote make-over ondergaan. Hier zijn wij als One Switch natuurlijk heel blij mee, want onze klanten verdienen het beste! Wij bieden u onze expertise op gebied van fitness en ruitervitaliteit, de sportschool fasciliteert een fijne omgeving om in te trainen. Naast de apparatuur en trainingsruimte beschikt de sportschool ook over douchefaciliteiten, zonnebank, sauna en een ontvangstruimte waar u na de training nog even kunt ontspannen onder het genot van een kopje koffie of thee.

One Switch werkt met Trisport Rhenen samen om een specialistische Ruitervitaal Locatie op te starten in Midden-Nederland. Een eerste initiatief hiervoor zijn de speciale Ruitervitaal Abonnementen. Deze abonnementen houden in dat u naast de Personal Training of groepstraining met One Switch ook voordelig kunt komen sporten bij Trisport. U ontvangt van ons ruitersportspecifieke trainingsschema’s middels onze One Switch App, waarmee u zelfstandig aan de slag kunt met uw ruitervitaliteit, binnen de sportschool of thuis. Ook zullen binnen Trisport Rhenen onze speciale Ruitervitaal testen worden afgenomen. 

Wanneer u ruitersportspecifieke training komt volgen bij ons in Rhenen, stellen wij een aantrekkelijke prijs voor u samen. Heeft u interesse in Personal Training of groepstraining  of een Ruitervitaal Test binnen onze locatie Trisport Rhenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een vrijblijvende kennismaking en (in geval van Personal Training) een korte introductietraining. 

Wij ontvangen u graag!

Met sportieve groet,

Garry en Janneke 

 

One Switch op Outdoor Gelderland

Wij blikken met een fantastisch gevoel terug op het prachtige evenement Outdoor Gelderland. Lees meer over onze activiteiten en ervaringen! 

Lage rugklachten; wat nu?

Lage rugpijn is een veel voorkomend probleem bij volwassenen. Waar komen deze vandaan vanuit fysiek oogpunt, waardoor ontstaan ze en wat kun je eraan doen?

Nieuw! One Switch Foodwatchers

Wij werken continu aan het verbeteren van onze diensten en hebben onze expertise omtrent voedingsadvies geüpdatet. One Switch is namelijk uitgebreid met een nieuwe tak gespecialiseerd in voeding: One Switch Foodwatchers.

Waarom ruitervitaal?

Van sportpaarden wordt een hoop verwacht op gebied van fysieke fitheid en uiterlijk. Alles wordt uit de kast getrokken om het dier zo gezond mogelijk te houden. Tijd dat de ruiter en amazone diens eigen gezondheid net zo serieus neemt als die van zijn/haar paard!