Ruiterfit met de One Switch App

Ook op afstand staan wij voor u klaar!

Wilt u thuis of in de sportschool zelfstandig aan de slag met uw ruiterfitheid? Dan is de One Switch App voor u perfect! Ook als aanvulling op de door ons verzorgde trainingen is deze app een goede methode om optimaal resultaat te halen uit uw inspanningen. Met een veelzijdigheid aan mogelijkheden begeleiden wij u richting het optimale resultaat, zodat u sneller en bewuster uw (rijgerichte) doelen behaalt. 

 

 

Wat biedt de One Switch app?

Via de One Switch App kunnen wij u begeleiden aan de hand van persoonlijke sportspecifieke schema’s. Daarnaast bieden wij indien gewenst voedingsadvies op maat. Dit kan aan de hand van feedback op een door u digitaal bijgehouden eetdagboek (middels de gekoppelde Food App), of aan de hand van compleet uitgewerkte voedingsschema’s. 

Unieke trainingsschema’s 

De trainingsschema’s zijn afgestemd op uw mogelijkheden en voorkeuren. Niemand krijgt exact hetzelfde schema. U kunt tussentijds altijd aangeven of u het schema prettig vindt of niet, zodat we het nog beter op uw wensen af kunnen stemmen. U krijgt maandelijks een nieuw schema, steeds een stukje uitdagender, zodat u vooruitgang blijft boeken. 

Persoonlijke begeleiding

Wij staan continu voor u klaar en u wordt gekoppeld aan één (maximaal twee) contactpersoon waar u terecht kunt voor vragen en advies, via Whats’app of de priveberichtenfunctie in de app. Deze persoon beschikt over alle eisen waar wij vinden dat een goede trainer aan moet voldoen, namelijk kennis, kunde en klantvriendelijkheid. Hij of zij neemt regelmatig contact met u op om te checken hoe uw voortgang is en of er pijnpuntjes zijn waar u tegenaan loopt. Op deze manier houden we onze werkwijze persoonlijk, ook wanneer u alleen voor online coaching gaat en niet voor daadwerkelijke Personal Training of groepstraining op locatie. 

Community

De One Switch App beschikt ook over een community en de mogelijkheid tot het vormen van besloten groepen, waarin u en uw team jullie ervaringen met elkaar kunnen delen. Ook kan er worden deelgenomen aan leuke persoonlijke uitdagingen, als team of individueel. Een goede stimulance voor de teamspirit!

De One Switch App is zoals u kunt lezen breed inzetbaar. Wij geloven in een persoonlijke benadering en een efficiënte aanpak, deze app sluit daar naadloos op aan. Daarnaast zijn wij van mening dat u voor het boeken van de beste resultaten, zowel op gebied van algehele fitheid als uw rijprestaties, minimaal 2 keer per week aan de slag moet zijn met uw fysieke vaardigheden. Ook voeding vormt een belangrijke pijler in uw prestaties en u zult vast en zeker verbetering voelen wanneer u hier aandacht aan besteedt. Wij willen graag met u aan de slag, dus voelt u zich geroepen? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier. Aarzel niet en zet nu de stap naar nog mooiere prestaties!

Abonnementen

Wij bieden verschillende abonnementsvormen:

  • Maandabonnement One Switch App: 29,95 eenmalig
  • 3 maanden abonnement One Switch App: 24,95 per maand
  • 6 maanden abonnement One Switch App: 19,95 per maand

Ook voedingsadvies middels de One Switch App is mogelijk, hiervoor betaalt u:

  • Maandabonnement (voedingsadvies op basis van eetdagboek): 24,95 eenmalig
  • 3 maanden abonnement (voedingsadvies op basis van eetdagboek): 19,95 per maand

U betaalt bij ons géén inschrijfkosten en uw abonnement wordt niet automatisch verlengd.  

Nieuwsgierig? Download de app vast in de Appstore of Google Playstore

 

 

Case Dressuurstal Van Baalen

Gedurende een aantal maanden is One Switch actief binnen Dressuurstal Van Baalen. Dit doen wij met veel plezier! Zowel talenten als werknemers laten zich wekelijks van hun beste kant zien. 

Nieuw! One Switch Foodwatchers

Wij werken continu aan het verbeteren van onze diensten en hebben onze expertise omtrent voedingsadvies geüpdatet. One Switch is namelijk uitgebreid met een nieuwe tak gespecialiseerd in voeding: One Switch Foodwatchers.

Ruiterfitheid Test

Fitnesstest voor ruitersportspecifieke vaardigheden door de Personal Trainers van One Switch 

Sport als hulpmiddel bij burn-out preventie

Iedereen weet het tegenwoordig wel, bewegen is goed voor een mens! Niet alleen talloze onderzoeken tonen dit aan, maar ook de ervaringen van mensen laten hen inzien dat hun gevoel van vitaliteit stijgt wanneer ze regelmatig bewegen.