Vitaliteit in praktijk

Samen aan de slag door middel van ons stappenplan

Wij bieden fysieke trainingen op locatie aan voor zowel organisaties als individuën. Tijdens deze trainingen ligt de focus op bewust trainen en het verbeteren van de vijf fysieke vaardigheden, namelijk coördinatie, lenigheid, kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. We informeren deelnemers over wat we doen en waarom, zodat zij dit ook kunnen meenemen tijdens hun eigen fysieke activiteiten. Naast training coachen we ook op voeding. Wanneer u dat wenst combineren we de trainingen met informatieve clinics over gezondheidsonderwerpen, waaronder voeding. Ook individueel voedingsadvies is mogelijk, zowel face-to-face als digitaal. Een ander belangrijk onderwerp is ardbeidrustverhouding. Centraal staat hierbij hoe een deelnemer zijn energie het beste kan verdelen om optimaal te kunnen presteren, zowel op werk als privé. 

U kunt zelf kiezen of u een traject wilt van meerdere trainingen, al dan niet in combinatie met voedingsadvies en informatieve clinics, of een eenmalige (teambuilding)training om medewerkers een oppepper te geven en de teamspirit te stimuleren. Vraag naar de mogelijkheden! 

Wat levert het uw organisatie op:

  • Verbeterde teamspirit
  • Verbeterde efficiëntie door het verhoogde enthousiasme en energieniveau
  • De stempel van vitale organisatie
  • Duurzame inzetbaarheid van medewerkers
  • Minder kosten door verzuim

Wat levert het u als individu op:

  • Een gezond(er) lichaam dat soepeler en sterker aanvoelt
  • Meer energie om de dag door te komen
  • Minder moodswings en een stabieler energieniveau
  • Kennis van verantwoorde voeding
  • Bewustzijn van uw houding en bewegingen

Nog niet overtuigd? Lees onder ’referenties’ de ervaringen van een aantal van onze klanten. 

Stap01
Kennismaking: wie zijn wij en wie bent u?

Wij zorgen dat u weet met wie u te maken heeft. We komen vrijblijvend wat over onszelf en wat wij doen vertellen en vinden persoonlijk contact belangrijk. Zo creëren we een vertrouwensband die zorgt dat u zich op uw gemak voelt. Wij zijn toegankelijk en staan altijd voor u klaar.

Stap02
Bewustzijn creëren: hoe vitaal voelt u zich nu?

Door middel van een korte vragenlijst en een eventuele beginmeting bekijken we samen met u de stand van zaken. Hoe fit voelt u zich, zowel op fysiek als mentaal vlak? We maken u bewust van uw gesteldheid en maken inzichtelijk hoe we daar verbetering in aan kunnen brengen.

Stap03
Uitgebreide intake (i.g.v. één op één training): wat zijn uw doelen, drijfveren, omstandigheden?

Besluit u om één op één met ons te starten, dan zorgen wij voor een zeer uitgebreide intake. We leggen uw doelen, drijfveren en omstandigheden (extern en intern) bloot, zodat we u zo persoonlijk mogelijk kunnen helpen. Ook maken we u bewust van kansen en bedreigingen en uw sterke en zwakke kanten die uw proces beïnvloeden.

Stap04
Plan opstellen; hoe gaan we uw doelen behalen?

Wij leggen de mogelijkheden voor die bij uw doelen passen. Met het complete pakket wat wij u bieden beschikt u over alle middelen om de uitdaging aan te gaan. We werken over het algemeen digitaal, maar natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid om vanaf papier te werken.

Stap05
Regelmatige contactmomenten: hoe verloopt het proces?

Wij werken met een Whatsapp dienst, wat onze bereikbaarheid en de snelheid waarmee wij u kunnen antwoorden verhoogt. U kunt altijd bij ons terecht voor vragen of opmerkingen. Daarnaast plannen we regelmatig momenten in om de stand van zaken te bespreken. Bij Personal Training en groepstrainingen is dit laatste natuurlijk vanzelfsprekend. 

Stap06
Tussentijdse evaluatie: waar staat u ten opzichte van uw doelen?

Middels een vragenlijst en de regelmatige contactmomenten houden we uw focus bij het proces en evalueren we waar u staat  ten opzichte van uw doelen. Wijkt u af van het vooraf gestelde pad, dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn voor u om alsnog uw doelen te behalen.

Stap07
Eindevaluatie:

We kijken terug op het doorlopen proces, en kijken naar de toekomst. bent u in staat om zelfstandig deze leefstijl te behouden? Wij geven u onze laatste adviezen om zelf verder te gaan. Daarnaast zijn we nog steeds bereikbaar voor korte vragen via de Whatsappdienst wanneer u het gevoel heeft vast te lopen. Binnen de organisatie bekijken we wat het traject heeft opgeleverd en evalueren we het proces. Ook worden eventuele tips meegegeven voor de toekomst. 

Stap08
Follow-up (optioneel): heeft de gedragsverandering standgehouden?

Is het u gelukt om zonder onze hulp vast te houden aan een gebalanceerde leefstijl en hoe zit u nu in uw vel? Met ons programma doelen wij natuurlijk op blijvende gedragsverandering, maar het kan altijd zijn dat u door onverhoopte omstandigheden van uw pad bent geweken. Wij geven u tips om uw verantwoorde leefstijl te hervatten of vast te houden.

Stap 9:

Start de weg naar een vitaal gevoel

Wij komen vrijblijvend meer vertellen over wat wij u als organisatie of als individu te bieden hebben. Via de ‘Start nu’ knop kunt u het contactformulier invullen voor meer informatie. Daarnaast zijn we altijd bereikbaar via onze Whatsapp dienst. Wij proberen u zo spoedig mogelijk te woord te staan!